Breaking: Charlie Lee (Litecoins skaber) har lige solgt al sin Litecoin!

I et overraskende indlæg lige lavet til reddit, har Charlie Lee solgt al sin Litecoin. Han fastholder dog, at han er mere sikker end nogensinde før i Litecoins fremtid, og siger, at han stadig er fuldt dedikeret. 

Sådan forklarede han sin beslutning...

I løbet af det sidste år har jeg forsøgt at holde mig væk fra prisrelaterede tweets, men det er svært, fordi prisen er så vigtigt et aspekt af Litecoin-vækst. Og hver gang jeg tweeter om Litecoin-prisen eller bare gode eller dårlige nyheder, bliver jeg beskyldt for at gøre det til personlig fordel. Nogle mennesker tror endda, at jeg kortslutter LTC! Så på en måde er det en interessekonflikt for mig at holde LTC og tweete om det, fordi jeg har så meget indflydelse. Jeg har altid afholdt mig fra at købe/sælge LTC før eller efter mine store tweets, men det er kun noget jeg ved. Og der vil altid være tvivl om, hvorvidt nogen af ​​mine handlinger var at fremme min egen personlige rigdom ud over succesen med Litecoin og kryptovaluta generelt.

Af denne grund har jeg i de seneste dage solgt og doneret alle mine LTC. Litecoin har været meget godt for mig økonomisk, så jeg har det godt nok til, at jeg ikke længere behøver at binde min økonomiske succes til Litecoins succes. For første gang i 6+ år ejer jeg ikke længere en enkelt LTC, der ikke er gemt i en fysisk Litecoin. (Jeg har et par af dem som samleobjekter.) Dette er bestemt en underlig følelse, men også på en eller anden måde forfriskende. Bare rolig. Jeg forlader ikke Litecoin. Jeg vil stadig bruge al min tid på at arbejde på Litecoin. Når Litecoin lykkes, vil jeg stadig blive belønnet på mange forskellige måder, bare ikke direkte via ejerskab af mønter. Jeg tror nu, at dette er den bedste måde for mig at fortsætte med at overvåge Litecoins vækst.

Venligst spørg mig ikke, hvor mange mønter jeg har solgt eller til hvilken pris. Jeg kan fortælle dig, at mængden af ​​mønter var en lille procentdel af GDAX's daglige volumen, og det styrtede ikke markedet ned.

OPDATERING: Jeg skrev ovenstående før den nylige Bcash på GDAX/Coinbase fiasko. Som du kan se, tror nogle endda, at jeg pumper Bcash til min personlige fordel. Det ser ud til, at jeg bare ikke kan vinde.

Du kan se indlægget her.
-------
Forfatter: Mark Pippen
London News Desk