Wells Fargo bliver den seneste til at forbyde kunder fra køb af kryptovaluta på kreditkort...

Wells Fargo slutter sig nu til Citigroup, JPMorgan Chase og Bank of America i at forbyde køb af kryptovaluta fra kreditkort udstedt af dem.

"Vi vil fortsætte med at evaluere problemet, efterhånden som markedet udvikler sig" Talsmand Shelley Miller fortalte Bloomberg News.

Bankernes mærkelige og sjældne offentlige holdning er, at de gør dette af hensyn til deres kunder og deres evne til at betale dem tilbage. En grund, der giver lidt, siden du tænker over det.

Hvorfor er jeg lige nu i stand til at købe alt det nødvendige for en ferie på $10,000 til Europa? Hvilket ville efterlade mig med noget, som jeg kunne sælge bagefter? Mit kreditkortselskab gør intet for at sikre, at jeg kan betale det tilbage. Ikke engang et venligt telefonopkald for at sikre, at jeg har råd til denne ferie? Jeg troede, du var ligeglad!

Men jeg kan ikke købe Bitcoin til en værdi af $10,000, som endda kan miste halvdelen af ​​sin værdi - jeg ville stadig stå tilbage med $5000 værd. Er det den mere risikable transaktion? Virkelig?!

Hvorfor bekymringen med netop dette ene køb? Jeg tror, ​​vi alle kender svaret.

Wells Fargo forsøger at komme sig over en skandale, hvor de skabte millioner af uønskede og svigagtige opsparinger og checkkonti til deres kunder uden samtykke. De blev idømt en bøde på 185 millioner dollars for den ulovlige aktivitet og står over for flere civile retssager.

Intet som cryptocurrency for at bringe ud pludselig bekymring for kundernes velbefindende.

------- 
Forfatter: Ross Davis
E-mail: Ross@GlobalCryptoPress.com Twitter:@RossFM
San Francisco News Desk