Frisk efter at have modtaget en investeringsaftale på $100 for sin cryptocurrency-app på ABC's Shark Tank - vi talte med 'Bundil' CEO Dmitri Love...

Ingen kommentarer
I søndagens afsnit af ABC's "Shark Tank" så vi Dmitri Love pitche sit firma Bundil, en mobilapp til investering i kryptovalutaer til hajerne - og landede en investering på $100 og et 50/50 forretningspartnerskab med Kevin O'Leary, AKA "Mr. . Vidunderligt".

Konceptet bag appen fungerer ved automatisk at investere en brugers reservepenge i kryptovalutamarkedet. Hvis du brugte $9.50 et sted, vil appen automatisk runde op til nærmeste dollar og investere $0.50 i din kryptoportefølje i appen, som i øjeblikket indeholder Bitcoin, Ethereum og Litecoin.

Vi talte med Dmitri om, hvordan oplevelsen var, og hvad man kan forvente af hans virksomhed fremover.

- Hvad er din professionelle baggrund før dette, og hvad fik dig til kryptovaluta?

Godt spørgsmål. Jeg er selvlært softwareingeniør. Jeg studerede biokemi på college, og på mit tredje år havde jeg en frygtelig knæskade, da jeg spillede konkurrencedygtig fodbold.

Jeg var på krykker i omkring 9 måneder, og i løbet af den tid lærte jeg mig selv at kode! Jeg endte med at droppe ud og gå med hovedet først til softwareudvikling. Min onkel og forretningspartner er en succesrig futureshandler, så han fik mig på en måde ind på investeringsscenen. Det tog ikke lang tid at opdage krypto, og da jeg først forstod den underliggende teknologi, blev jeg forelsket i konceptet. 

- Hvad motiverede dig til at gå fra kryptohandler til at udvikle Bundil-appen og arbejde i dette rum på fuld tid?

 Jeg så andre mikroinvesteringsapps klare sig godt og så straks hullet i markedet. Ingen anvendte tilgangen til krypto, og jeg vidste, at det ville være et stærkt værktøj til at engagere folk, der er mindre uddannede om krypto. Under sidste års højkonjunktur blev mange af mine venner og familie ved med at spørge, hvad den nemmeste måde at investere var. Derfra vidste jeg, at jeg var på vej til noget. 

- Før du præsenterede for Sharks, hvordan troede du, at de ville modtage det?

Jeg forudsagde udfaldet næsten nøjagtigt udover min pitch. Jeg vidste, at Lori ikke ville forstå det nok at investere, og jeg vidste, at Mark havde et konkurrerende firma, der ville sætte dem begge på hegnet. Jeg forventede heller ikke, at Daymond ville være så bearish omkring krypto. Kevin og gæstehajen Matt var mine hovedmål. Matt gik ud, fordi han er en investor i Coinbase, som vi bruger til vores system. 

- Kevin O'Leary AKA Mr. Wonderful endte med at investere, vi dækkede hans syn på kryptovaluta før - indtil videre ved vi bare, at han er fan af Ethereum, (læs den artikel link.) har han delt nogen af ​​sine andre tanker om rummets fremtid?

Han synes, det er ustabilt i øjeblikket, som han burde. Men jeg ved, at han er meget interesseret i den bagvedliggende blockchain-teknologi. Tilbage i maj deltog han i den mystiske ejendom ICO. Selv ved jeg ikke så meget om det. Han har også et indblik i lovligheden af ​​krypto. Han sagde under mit pitch, at han vil hjælpe mig med retssager og lovlighed vedrørende SECs kommende regler.  

- Du tog en aftale, der gav afkald på en masse egenkapital i dit projekt, 50 % - hvilket betyder, at du må tro, at Kevin O'Leary har meget at tilbyde, nu med ham ombord - hvordan ser dit køreplan ud? 

Kevin er en fantastisk partner. Hans track record er fantastisk med 50% tilbud. Og jeg ved, at hvis han ikke gør sit arbejde, fejler forretningen. Så jeg ved, at han vil gøre alt, hvad han kan for at sikre vores succes. Hvilket er rigtig fedt og en af ​​de vigtigste grunde til, at jeg tog imod tilbuddet. Han ønsker at hjælpe med at bringe os til toppen og deler vores vision om at bringe krypto til masserne.


Bundil-appen er allerede tilgængelig på iOS- og Android-platforme, find ud af mere på deres hjemmeside på https://EnjoyBundil.com

-------
Forfatter: Ross Davis
E-mail: Ross@GlobalCryptoPress.com Twitter:@RossFM
San Francisco News Desk


Ingen kommentarer