Markedets underlige reaktion på Binances "Tjen mens du sover"-meddelelse - Native Token 'BNB' til at betale 15 % rente...

Ingen kommentarer
Jeg regnede med dagens annoncering af Binance's nye udlånsplatform ville i det mindste få fans og investorer af deres oprindelige token BNB til at opføre sig bullish.

Årsagen er - en del af meddelelsen inkluderer en ret generøs rente på 15% for BNB-indehavere, der deltager, og tillader Binance at låne deres mønter ud til brug i marginhandel (Jeg har set nogle forvirrede mennesker spørge i dag – og nej, du risikerer ikke at miste dem)

Alle tegn pegede på en stor dag for BNB forude, tag green...


Forud for annonceringen Binance'CZ's administrerende direktør drillede sine følgere med, at der kom en stor meddelelse i dag, så at finde ud af det var en af ​​de første ting på min liste over ting at gøre, da jeg vågnede i morges. Der var det...

"Tjen krypto, mens du sover"hans tweet læse.

Da jeg gættede på, at det tilbudte afkast ikke ville være højere end 12 %, læste jeg meddelelsen og ser, at det faktisk er 15 %, imponerende.

Så min næste tanke var at se den bump, dette helt sikkert gav BNB.


Mens svaret på Twitter var positiv, BNB-diagrammet for i dag var ikke...

BNB har allerede en temmelig unik track record for over-performance, efter at have lanceret på muligvis det værst mulige tidspunkt - midten af ​​2017, hvor Bitcoin handlede omkring $2500, stadig forkrøblet efter det store krak. Det er steget 9000% siden da.

Så alt dette er i det mindste værd 5.00 % gevinster i dag, ikke?

Nej, timer senere dvæler BNB stadig bare i minus på tidspunktet for udgivelsen -1.22%


Nogle gange giver markedet bare ingen mening...

Det er virkelig min eneste pointe i dag. For da jeg så 'stor meddelelse komme', overvejede jeg at indlæse på BNB. 

Da jeg læste meddelelsen, sparkede jeg mig selv for ikke at gøre det.

Det viser sig, at jeg undgik et (lille) tab... denne krypto-ting er vild.

------- 
Forfatter: Adam Lee 
Asia News Desk

Ingen kommentarer