Fortjeneste under et blodbad - du er blevet fortalt hvordan, så hvorfor gør du det ikke?

Ingen kommentarer
Crypto Nyheder
Nå, det ser ud til, at jeg er medlem af en meget lille gruppe mennesker lige nu: Folk, der har tjent på kryptomarkedet i løbet af de sidste 48 timer.

Inden du sender de vrede tweets afsted – ja, der er også nogle dage, hvor de fleste har fået overskud, og det gør jeg ikke, og ja, noget af det er rent held.

Men i dag reddede min besættelse af altcoins mig.

Mens de, der fokuserer på de 'sikrere' topmønter, mærker smerten - det er ikke et blodbad alle vegne. Tag et kig på nogle af de mønter, der lykkedes at vinde under angrebet...


Pointen med dette er ikke at komme med en lang, artig artikel, hvor jeg opfordrer folk til at købe nogle af de mønter, jeg har, det ville jeg ikke, og det ville få mig til at fyre.

Men jeg vil gerne minde alle om noget, du har hørt så mange gange, at det kan miste sin betydning - diversificere dine investeringer!

Hvorfor? På grund af dage som denne.

Det er derfor, du ikke vil finde nogen af ​​de bedste handlende, fra krypto til aktiemarkedet, der argumenterer imod en forskelligartet portefølje. Spørg dig selv, om du er i en position, hvor du kan forestille dig, at alt, hvad du ejer, kan være på én gang. Hvis svaret er ja, så overvej at sælge nogle, måske 30% af det, og lægge disse midler et andet sted.

Dette betyder heller ikke kun en mangfoldig liste over kryptovalutaer. Du burde eje nogle aktier, du burde eje nogle råvarer.

Som mange andre i kryptoverdenen er jeg en yngre, nyuddannet universitetsuddannet og medlem af 'millennial'-generationen - og krypto var det første, jeg nogensinde har investeret i. Men nu hvor jeg har været i det et par stykker år, skulle jeg have nogle erfaringer - vi bør alle sigte efter at blive klogere og klogere investorer hvert år.

Så lyt til dem med mere erfaring, og absorber så meget som du overhovedet kan. Med den bemærkning er mit eneste punkt i dag noget, du vil høre hver eneste af de erfarne investorer sige - DIVERSIFIER!

-------
Forfatter: Otto Bauer
E-mail:  Otto@GlobalCryptoPress.com 

Euro News DeskIngen kommentarer