"Golden Cross" vises nu på Bitcoin-diagrammer! Sidst set før Rally Fra $4800 til $9300...

Ingen kommentarer
GlobalCryptoPress.com Krypto-nyheder
Mange tekniske analytikere ser det "gyldne kors" som det ultimative bullish-signal.

Det sker, når du tilføjer linjer, der angiver 200 dages glidende gennemsnit, og en anden for 50 dages glidende gennemsnit. Hvis den kortsigtede 50-dages glidende gennemsnitslinje skyder op og krydser det 200-dages glidende gennemsnit, er der noget stort på vej.


...Eller det siger de. Jeg er blevet imponeret over nogle fantastiske forudsigelser fra de fyre, der bruger hele dagen på at dissekere dataene - men der har også været tidspunkter, hvor alle de værktøjer, de bruger, sagde "køb", og jeg er glad for, at jeg lyttede til min mavefornemmelse og ikke gjorde det. .

I tilfældet med Bitcoin dukkede det gyldne kors sidst op i april 2019 og satte Bitcoin på et tyreløb, der varede 2 måneder og sluttede med gevinster på 190 %.

Så tag i det mindste dette i betragtning sammen med de andre faktorer, du ser på, før du beslutter dig for at købe eller sælge. 

Personligt har jeg ikke lagt yderligere midler ind, men jeg følger tingene ekstra nøje, holder hvad jeg har i øjeblikket, og indstiller nogle nye advarsler om prisbevægelser i Blockfolio (fantastisk gratis app til at spore priser på enhver mønt). Hvis BTC er ved at tage fart, ved jeg med god tid til stadig at høste de fleste belønninger.

 -------
Forfatter: Mark Pippen
London News Desk


Ingen kommentarer